Biography

Hallo!
Mijn naam is Manon Urselmann en ik ben sinds ongeveer 2 jaar “serieus” bezig op het gebied van sport en voeding. Ik fitness nu ruim 2 jaar en eerlijk gezegd wist ik in het begin helemaal niet waar ik mee bezig was.
Ik besloot dus al snel om me meer te gaan verdiepen in alles wat met voeding en fitness te maken had en merkte dat ik dit zo ontzettend leuk vond, dat ik hier meer over wilde gaan delen met anderen. Zelf sport ik nu 4/5 keer in de week.

Ook het delen van mijn “dagelijkse bezigheden” via Instagram vind ik heel leuk om te doen. Ik zeg altijd maar, het is een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden van mij. Momenteel ben ik dus veel bezig met mijn Instagram, en ik merk dat ik hier veel energie en positiviteit¬†uit haal. Alle leuke berichtjes die ik ontvang van mensen en alle leuke dingen waar ik voor word uitgenodigd, vind ik echt helemaal super!

Op zondag 25 november ben ik te vinden op de Fitfairbeurs in Utrecht. Hier zal ik zelf wat rondlopen. Mocht het zijn dat je me ziet lopen en graag wat vragen wilt stellen of gewoon gezellig een praatje wilt maken, tik me dan gewoon aan!