FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Marc van Lammeren

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Marc van Lammeren, Docent bij Physis Academy, trainer en coach

Marc van Lammeren (1971) is woonachtig in Breda, gelukkig getrouwd en vader van een dochter en een zoon. Zijn jeugd bracht hij door in Waalwijk en die ging niet van een leien dakje. Dat heeft hij in zijn volwassen jaren geweten ook. Over belemmerende overtuigingen gesproken!

Tijdens zijn opleiding HTS Elektrotechniek bleek Marc te beschikken over een groot commercieel talent. Na diverse commerciële functies in binnen- en buitenland, ontwikkelde hij steeds meer zijn managementkwaliteiten en bekleedde diverse managementfuncties.
Zoals dat gaat in commerciële en managementloopbanen volgde Marc een veelheid aan trainingen. Van elke training stak hij wat op. Maar wat hem vooral bijbleef, is dat geen enkele training échte en blijvende verandering teweeg bracht.

Tijdens een roerige periode in z’n privéleven kwam Marc in aanraking met transactionele analyse.
Na een aantal waardevolle sessies met zijn coach, wist én voelde Marc waarom al zijn eerdere trainingen zo weinig beklijfden. Oude en belemmerende overtuigingen zaten in de weg! Met transactionele analyse gaf Marc een nieuwe wending aan zijn leven. Het hielp hem echt vooruit, zowel privé als zakelijk.

Die succesvolle aanpak bracht hem bovendien tot een nieuw inzicht. Of liever een persoonlijke missie. Marc wil mensen inspireren en daarmee de wereld een beetje mooier maken. Elke dag weer! Voor zichzelf, zijn gezin en de mensen om hem heen.

Om die missie waar te maken, ontwikkelde Marc een zeer persoonlijke trainings- en coachingsaanpak, gebaseerd op een unieke mix van 25 jaar commerciële en managementervaring, een onwaarschijnlijk groot inlevingsvermogen en een stevige opleiding transactionele analyse.

Sinds medio 2019 is Marc actief als trainer en coach en maakten al tientallen mensen - zowel individueel als in groepsverband - kennis met zijn doelgerichte aanpak.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.