Biography

  • Fysiotherapeut
  • Movement specialist
  • Educator

Fysiotherapie is voor mij niet alleen een gedreven passie om mensen beter te maken, maar tegelijkertijd een middel om verandering te brengen in de zorgmarkt. Om dag in dag uit mensen te helpen is één ding, maar om kennis op te bouwen, een concept neer te zetten en de zorgmarkt te overtuigen dat wij als mensheid elkaar beter kunnen helpen, is veel meer waard. We kunnen mensen zo veel beter helpen dan dat we nu doen.

Voor mij is het een continue proces om beter te snappen hoe alle lichaamssystemen samenwerken, hoe klachten zich uiten binnen deze systemen en deze kennis toe te kunnen passen in de praktijk. Elk lichaam is anders, reageert anders op een prikkel en herstelt anders na een behandeling. Het is dus een breed gebied waarop ik als fysiotherapeut invloed kan uitoefenen op pijn en herstel.

Begin 2014 ben ik gestart met mijn eigen praktijk, Performance Fysio. Tegelijkertijd ben ik uit mijn studie ook bij Topvorm Fysiotherapie aan de slag gegaan waar het ‘outside the box’ denken over het lichaam en diagnostiek verder gevoed werd. De combinatie van in een CrossFit box complexe bewegingen leren analyseren en bij Topvorm Fysiotherapie kennis en ervaring op te doen op het gebied van het zo snel mogelijk fit krijgen van sporters was een ideale combinatie. Fysiotherapie moet een complete aanpak zijn waar voeding, training en mental coaching onderdeel van horen te zijn!