FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Michel Meijers

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Één op de drie Nederlanders krijgt te maken met kanker. Hoewel de wereld van een patiënt direct op z’n kop staat, wordt veelal vergeten dat gericht sporten en trainen een gunstige bijdrage levert aan het herstel. Grote kans dat jij als Personal Trainer/Coach ook met deze mensen in aanraking komt. Hoe ga je hen trainen?

Waar je vroeger het advies kreeg om rust te houden en niet te veel te bewegen tijdens en na de behandeling van kanker, laat recent onderzoek zien dat bewegen juist veel voordelen kent. Wanneer iemand sterk en fit de behandeling in gaat, vergroot deze persoon ook de kans om deze prettiger en beter te doorlopen. Met jaarlijks 110.000 nieuwe gevallen kanker per jaar, is het een ziekte die nog steeds dominant aanwezig is en waar de fitnessprofessional iets voor kan betekenen.

‘Het trainen van deze doelgroep is enorm dankbaar werk want naast de verbetering van fysieke gesteldheid neemt ook de kwaliteit van leven dankzij beweging toe’, aldus Michel Meijers.

Tijdens Fitfair vertelt Michel je waarom de kans groot is dat jij als professional in aanraking komt met mensen met kanker en waarom het van belang is om ook als Fitnesstrainer Oncologie aan de slag te kunnen.

Het trainen van kankersurvivors is belangrijk omdat juist zij door de behandeling veel baat kunnen hebben bij bewegen. Naast de verbetering van de fysieke gesteldheid neemt ook de kwaliteit van leven toe.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.