FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Paul Lammers

Upcoming Events

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Paul heeft in 1983 zijn studie aan het CIOS afgerond met als hoofdrichting Zorg en Hulpverlening. Hij is daarna gaan doorstuderen aan de ALO en Universiteit van Utrecht. Daar is hij in 1992 afgestudeerd in de richting Sport Bewegen en Gezondheid. 

Paul heeft sinds 1983 vele functies bekleedt waaronder diverse fysieke trainer functies, docent bewegingsagogiek, vakleraar gymnastiek op basisscholen. Vanaf 1986 is Paul werkzaam in de fitnessbranche als aerobicsleraar en in 1990 is hij als docent en programma ontwikkelaar werkzaamheden gaan verrichten voor het CIOS Overveen/Haarlem, waar hij in 1998 staflid, onderwijscoördinator en voorzitter van de inter-CIOS vakgroepfitness werd, verantwoordelijk voor de landelijke coördinatie van de fitnessopleiding binnen de vijf CIOS instituten. 

Op dit moment is Paul werkzaam via het NOC*NSF als fysieke trainer bij het CTO Amsterdam (Centrum voor Topsport en Onderwijs) en als docent en Leercoach voor de opleiding TopCoach verbonden aan de Sport Managment& Ondernemenopleiding bij deALO afdeling van de Hogeschool van Amsterdam waarbij hij tot op de dag van vandaag vele (top)sporters begeleid binnen judo, volleybal, zwemmen, basketbal en in het verleden ook rugby. 

Daarnaast geeft hij voor Keiser Benelux conditie en hersteltraingen op sportscholen, bij fysiotherapeuten en personaltrainingstudio’s en is hij programma ontwikkelaar, gastdocent en presenter voor bedrijven en instituten in het onderwijs en de fitness- en sportbranche (waaronder Fit!Vak, NEVOBO, TopJudoBenRietdijk, etc) bij de Marine, en schrijft hijartikelen voor diverse vakbladen.Ook heeft hij zijn eigen eenmanszaak PL Edutraining en is hij medeoprichter van het zeer succesvolle online afvalprogrammaPersonal body Plan.

Paul is binnen Dutch HDA verantwoordelijk voor alles wat met de ontwikkeling, content en eindtermen van de opleidingen te maken heeft.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.