Biography

Van Convenience naar Coach & Connect

 

Petro Hameleers, CEO van Anytime Fitness Benelux, is van origine (sport-)fysiotherapeut en manueel therapeut en als odanig 12,5 jaar werkzaam geweest in een algemeen Ziekenhuis.

Vanuit zijn passie om de medemens te helpen aan een betere gezondheid startte hij zijn eigen praktijk voor fysiotherapie in combinatie met Fitness reeds in 1990!!

Het motto in deze langjarige reis is “Change to create value and stay relevant”!

 

In 2011 opende hij zijn eerste 3 eigen Anytime Fitness vestigingen waar er nu reeds 102 van open zijn in de Benelux.

Wereldwijd opent Anytime Fitness zijn 5.000ste Franchise locatie in 2020 met nu reeds meer dan 4.000.000 leden.

 

Gedurende de voorbije jaren zijn we met Anytime Fitness innovatief en passen we ons aan aan veranderende omstandigheden en behoeften van onze klanten.

Vandaar de slogan, “Change to create value and stay relevant”!

 

Het kunnen helpen van onze klanten naar een betere gezondheid en vitaliteit blijft natuurlijk het allerbelangrijkste voor ons, maar de ondersteuning en hulp om onze Franchisenemers succesvol te laten zijn maakt mijn persoonlijk plaatje helemaal compleet.

 

Health is namelijk “the new wealth”, mooi dat we met ons team op ons AF Benelux hoofdkantoor en onze gepassioneerde Franchisenemers met hun ambitieuze medewerkers daar een bijzondere bijdrage aan mogen leveren.

Is er nog iets mooiers denkbaar dan elke dag opnieuw mensen een feestje gunnen tijdens hun bezoek aan ons of hun coachen naar een mooi gezondheidsresultaat?