Biography

Remco zijn passie is ondernemen, mensen verbinden en te ondersteunen naar een maximale (persoonlijke) ontwikkeling. Hij is sinds 35 jaar actief in de fitness waarvan 24 jaar als ondernemer met verschillende vestgingen in Nederland en in Hongarije.

Heeft in 1995 Health Club Fitness World in Oud Beijerland opgestart. Werkte in 2001 mee als projectmanager aan het eerste officiƫle Achmea Health Center in Hoogvliet. In 2006 startte hij samen met 3 partners de keten EmotionFitness in Hongarije. Startte in 2008 de International Wellness Group een sales organisatie gericht op affiliate marketing en sales training.
Startte in 2013 LifeStyleAdvice een online platform waar leefstijladviseurs worden uitgedetacheerd.
Mede ontwikkelaar van verschillende innovatieve concepten, o.a. in 2014 de affiliate App een App waarmee wereldwijd producten worden aangeboden door affiliates.
Heeft door de jaren heen verschillende marketingconcepten binnen en buiten de fitness markt ontwikkeld en in de markt gezet.

Heeft in 2017 samen met partners easyActive BV opgericht een franchise organisatie die in korte tijd doorgroeide naar 12 vestigingen waarvan 5 eigen vestigingen. Per oktober 2019 is easyActive uitgegroeid met de aansluiting van Fitnessclub Nederland naar 22 vestigingen welke nu verder gaat als Fitnessclub Easy Active.

Jouw club sterker in een ketenmarkt
Wil je weten hoe aansluiten bij een ketenformule jou als ondernemer kan ontzorgen en helpen je positionering in de markt te verbeteren? Volg dan het seminar.