FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Tommy Kruizinga

Upcoming Events

Upcoming Seminars

Socials Spreker

Biografie

Biography

Op zijn 21e stond Tommy al voor de klas op een MBO sport college les te geven aan leerlingen die slechts een paar jaar jonger waren. In de 9 jaar dat hij docent was heeft hij een sterke band opgebouwd met Albert Elsenaar, toen collega, nu zakenpartner. Samen zetten zij Inner Stance op.

Inner Stance® is in 2014 opgericht door Tommy Kruizinga en Albert Elsenaar.

Als beroepsprofessionals in de sportsector zagen zij hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit minder belangrijk werd. Hier wilden zij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat. Vanuit deze gedachte is Inner Stance® ontstaan:

High-end Performance Training voor de toegewijde mens.

Vanuit een krachtig commitment en door recht op hun doel af te gaan is Inner Stance in een korte tijd explosief gegroeid. Nu momenteel hebben ze 12 vestigingen en zijn ze nog lang niet klaar. Niets staat Tommy en Albert in de weg, ze dealen met omstandigheden, hebben geen excuses en verliezen hun doel nooit uit het oog.

Door constant bewust te zijn van wie je moet zijn om een krachtig bedrijf te runnen, behaal je succes en behoud je dit. Dit geldt niet alleen voor Tommy en Albert, maar ook voor de eigenaren van de verschillende Inner Stance vestigingen. Zij kunnen je hier als geen ander over vertellen.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
© 2021 FITFAIR - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2021 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.