FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Tommy Kruizinga

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Tommy Kruizinga is actief als Straight-Line coach bij Inner Stance & Straight-Line Leadership. Met zijn werk maakt hij impact op de levens van duizenden ondernemers en werknemers per jaar. De focus van Tommy is voornamelijk gericht op coaching; op het beïnvloeden van de resultaten die geboekt worden door de doelgroep binnen de Performance Branche. Hij deelt bijzonder waardevolle inzichten die de prestaties drastisch verhogen en komt tot de kern van de uitdagingen waar ondernemingen mee kampen.

 

Tommy is niet een doorsnee coach, en hij is er ook bepaald niet voor iedereen. Je moet tegen een stootje kunnen en brutaal eerlijk naar jezelf willen kijken. Hij werkt met ondernemers die een diep level van commitment en integriteit tonen. Je zegt wat je gaat doen, en vervolgens doe je het.

 

Inner Stance

‘Waar je vandaan komt’ is de basis voor ‘waar je naartoe gaat’. Deze uitgangspositie noemen we je Inner Stance. Je innerlijke houding, of je positie, kun je te allen tijde veranderen. Dit ligt altijd volledig in jouw handen. Inner Stance is onderdeel van Straight-Line Leadership. Een organisatie die ondernemers en businessprofessionals helpt effectief leiderschap toe te passen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Een Straight-Line leider is meester in het creëren van zijn eigen Inner Stances en in het omgaan met die van anderen.

 

#makeyourlifematter

www.innerstance.com

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.