Biography

Al tijdens haar opleiding aan Codarts kwam ze in aanraking met groepsfitness en groeide haar interesse naar deze lessen. Na haar afstuderen ging ze dan ook op onderzoek uit om haar kennis over deze branch te ontwikkelen. Het was groter dan ze gedacht had maar dat kwam goed uit, want ze zit bijna nooit stil en heeft een sterke drive om zich te blijven ontwikkelen. ‘Word de beste versie van jezelf!’ Is altijd haar motto geweest.

Al vroeg na het ontstaan van, toen nog, XCO® werd ze instructeur. Vanaf dag één wist ze dat het haar favoriete groepsfitness programma zou blijven. ‘XCORE® is explosief, technisch, superfun en de manier waarop de training samen gaat met de muziek zijn even briljant als onmisbaar!’ Nu zij onderdeel is van het master trainers team vind ze het heerlijk de kennis en vaardigheden over te brengen naar (aanstaande) XCORE® instructors.

Naast XCORE® en andere programma’s geeft ze yoga of daar van afgeleide trainingen zoals BROGA®. En in haar vrije tijd? ‘Nou, die is er niet heel veel hoor, maar dan ga ik het liefst paardrijden of de loopschoenen aan en rennen door de bossen, always on the move!’ .