Workouts, workouts en nog veel meer workouts. Ben jij op zoek naar nieuwe manieren van trainen, meer beleving in je fitness routine en geweldige programma’s?
Zorg er dan voor dat je het workout programma op zaterdag 23 November niet mist!
Tijdens Fitfair kun je dit jaar op ZATERDAG maar liefst in twee ruimtes te gekke workouts volgen!

We zetten er vast een paar voor je op een rijtje:

1. Gladiator Workout
Kenmerkend voor THE GLADIATOR WORKOUTS® is de korte duur van de trainingen. Ze zijn tussen de 25 en 45 minuten. De trainingen zijn vakkundig ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en overload te geven om resultaat te behalen bij vetverbranding, hormonale respons, afterburn, cardiovasculaire progressie en spieruithoudingsvermogen. Dat doen de trainingen door gebruik te maken van oefeningen die behalve de verschillende energiesystemen ook het algemeen functioneren van de deelnemers verbeteren.

2. Pink Boxing 
Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren.
Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining.
Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken.

3. Crossboxing
Steeds meer stellen kiezen ervoor om samen te gaan trainen en dus kon Cross Boxing niet uitblijven.
Cross Boxing is de next-level trainingsmethode, gemixt, pittiger, (in)spannend, uitdagend en daarmee uitermate geschikt voor mannen en (stoere) vrouwen.
Ook bij deze unieke training is er geen sprake van fysiek contact. Het is de perfecte workout voor iedereen, nu en in de toekomst.

4. Bad Ass Yoga van Bad Ass Babes Club
Voel je stoer. Voel je sexy. Voel je compleet in balans. Bad Ass Yoga is een unieke mix van yoga, cardio, kracht en mindfulness, een work-out waarbij je je complete Body, Mind & Spirit weer zen zijn. ‘First Babe’ Bianca Landman diept tijdens elke work-out een ander thema uit: balans, focus, wilskracht, liefde voor je lijf. Maar naast die oefeningen voor je geest, daagt ze de deelnemers ook op een andere manier uit: neem maar eens die ene yogapose aan. En in een kort intensief gedeelte wordt je lichaam geprikkeld met kracht- en conditieoefeningen. Een extra tool als een kettlebell of een Bad Ass Band gebruiken we daarbij ook. Zo krijgt je Body tijdens de work-out energie, je Mind een positieve boost en je Spirit bruist van het zelfvertrouwen. Kortom: Bad Ass Yoga haalt het beste in jou naar boven

5. Bodyshape 2.0
Deze OldSkool fitnessles is al jaren onmisbaar in de sportschool. Waar de ene trend na de andere trend de revue passeerde bleef BodyShape kaarsrecht overeind staan. Het concept is simpel: lekkere muziek, cardio, spierversterkende oefeningen en vooral lekker los gaan. Wie anno 2018 nog denkt aan beenwarmers, eindeloos veel herhalingen en  discomuziek heeft het goed fout. Dylan Watzeels laat je in deze workout ervaren hoe veelzijdig een BodyShape les kan zijn. Zijn les kenmerkt zich door effectieve, wetenschappelijk onderbouwde oefeningen die logisch zijn opgebouwd waardoor er een flow ontstaat. Een dynamische shape-les met functionele training, HIIT, mobiliteits-training en een vleugje aerobics.

6. Booty Barre
Barre Booty is a ballet and pilates inspired workout experience which is set to energizing music. Barre Booty is for babes who want to sculpt and tone effectively using their own body weight while grooving to some sassy tunes.Taylor brings her American style, fitness-focused coaching to add spark and spontaneity to your workout, but let’s be clear: Barre Booty is a workout class suitable for all ages and all levels.

7. BRN
Deze ultieme shape workout is voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spier verstevigende oefeningen en coretraining in één.

8. XCORE
De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer®. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt!De 45 minuten durende XCORE® Workout is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen.

8. Aerodance for all
International presenter Janneke Bakker neemt je mee in een te toffe,  eigentijdse aerobic Masterclass die een grote glimlach op je gezicht zal toveren.
Haar les kenmerkt zich door een duidelijke opbouw en structuur,  logische en goed te volgen bewegingen,  en vooral een heel hoog fun gehalte!
Zin in een uur met toffe beats waarin je de tijd volledig vergeet? Dan mag je deze workout niet missen!

9. Personal training workout van Radmilo Soda

Sportkleding aan en gaan!

Tickets koop je HIER