Fitfair biedt de uitgelezen kans om je kennis te vergroten op het gebied van fitness en/of ondernemen. Het educatieve aspect, of het nu gaat om seminars of praktische workshops biedt jou kansen te leren over (nieuwe) trainingstechnieken, de laatste trends op het gebied van fitnessapparatuur, voeding, mindset en cruciale zakelijke vaardigheden.

Of je nu (aankomend) fitness instructeur, groepsfitness instructeur, (personal) trainer, verkoper van fitness gerelateerde producten/diensten of sportschooleigenaar bent, DIT is jouw event.

Fitfair is een geweldige plek om te netwerken en relaties op te bouwen en te onderhouden met potentiële medewerkers of werkgevers. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om een dag (of twee) te beleven met “like minded people”.

Voor exposanten biedt Fitfair een fantastische manier om nieuwe klanten te vinden voor jouw producten. Met de “professional only” insteek ben je als standhouder verzekerd van kwaliteitspubliek!

De redenen waarom jij Fitfair 2021 niet mag missen!

 1. Time to re-unite! Na een heftig jaar kunnen we eindelijk weer samenkomen en elkaar versterken. Thema’s als vitaliteit, bewegen en weerstand zijn belangrijker en actueler dan ooit!
 2. Tickets kosten slechts €27,50
  Genoeg gezegd. Je beloont jezelf met een rugtas vol inspiratie en energie tijdens de workouts, jouw bezoek aan de beursvloer en de seminars. Met meer dan 170 seminars krijg je nergens meer waar voor je geld dan op Fitfair, en dat is een belofte!
 3. Optimale kansen om je bedrijf te laten groeien
  Krijg nuttige tools en technieken voor snelle groei en meer inkomsten. Netwerk met andere fitnessprofessionals en krijg inzicht in wat werkt en wat niet.
 4. Breng jouw kennis naar een hoger niveau.
  Leer van de beste experts uit de branche! De bekendste experts in de branche op het gebied van personal training, groepsfitness, mind&body, trainingsleer en voeding, delen hun succesmodellen en beantwoorden al jouw vragen.
 5. De laatste productinnovaties!
  De fitnessindustrie is 1 van de snelst groeiende en steeds veranderende industrieën. Dit is jouw kans om de innovaties van morgen vandaag al uit te proberen op de beursvloer.
 6. FUN! FUN! FUN!
  Niet alleen biedt Fitfair je uitstekende mogelijkheden om te leren en je expertise te vergroten, je kunt ook genieten van een energieke en positieve netwerkomgeving. Doe alsof je thuis bent, schop gerust je schoenen uit 🙂

We heten je graag welkom op Fitfair!

Tickets koop je HIER

Be there!