Is het een beurs? Een congres? Een gathering van fitness freaks? Of is het ook een event waar je als ondernemer iets te zoeken hebt?

We zien online zulke grappige conversaties over waar Fitfair nu op zou (moeten) lijken. Nee, het is geen Fibo opzet omdat Fitfair om kennis draait, bij Fibo vooral om die mega grote beurs. En nee, het lijkt ook weer niet echt op dat congres want er komen ook fanatieke sporters en er is bij Fitfair wél een beurs.

Precies dit maakt Fitfair uniek en niet in een hokje te plaatsen.

Kom het daarom vooral zélf ervaren en bekijk het programma alvast op de website, want binnen 200 uur gaan we van start met de tweede editie van Fitfair! Aankomend weekend is de gehele bovenetage van de Jaarbeurs tot ‘Fitfair’ territorium omgedoopt en vind je:

  • 18000m2 aan oppervlakte
  • 23 futuristische zalen
  • 4000 zitplaatsen
  • 6000m2 aan beursoppervlakte
  • Een heuse CrossFit- en een activity area
  • Horeca pleinen met foodtrucks vol goed, gezond eten en drankjes
  • Netwerk en Speeddate sessies

Maar… het hart van het event draait om het ongelofelijk uitgebreide programma. 5000 ondernemers, professionals en sporters zullen meerdere masterclasses en workshops volgen om te groeien, te leren en (elkaar) te motiveren.

270 programma onderdelen passeren de revue. Meer dan 100 personalities, atleten, trainers en ondernemers uit de sport en fitness wereld delen kennis en geheimen over hun vakgebied.

Denk aan influencer en Body Engineers founder Tavi Castro. Ex-topschaatser Mark Tuitert. Onze schreeuwlelijk maar uiterst slimme fitness ondernemer Joel Beukers die ons wel het een en ander kan vertellen over branding. De topsport trainers van Fit as Faq. De olympische weightlifters van WeliftGuy Droog en Dogan Tekin van Sports Performance Clinic. Chi L Chiu van Chivo opleidingen. Bodybuilding coach en trainer Richard Bell. CrossFit entiteit Erwin van Beek van CrossFitt020. De jonge visionair/ondernemer Tom BartenSteve Barret, Herman Rutgers en natuurlijk Carlos Lens, die al personal trainer was toen het woord in Nederland nog amper bestond.

Heb ik je op z’n minst een beetje nieuwsgierig gemaakt? En ga je er even voor zitten om te kijken wat Fitfair allemaal inhoud? Ik hoop het! Via www.fitfairjaarbeurs.nl vind je het programma, de sprekers en de aanwezige standhouders.

Tot zaterdag of zondag!