FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

b.o.s.s. BV

Socials exposant

Over

Biography

Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij clubmanagement software voor de leisure branche. Onze software wordt ontwikkeld in eigen beheer, biedt zeer veel mogelijkheden en maakt gebruik van de nieuwste beschikbare technieken.

Wij ontwikkelen software voor professionele ondernemers. Om succesvol te zijn, moeten alle stappen binnen de ledenadministratie naadloos op elkaar aansluiten. U wilt snel kunnen inspelen op veranderingen met een actueel inzicht op de bedrijfsvoering. Wij faciliteren ondernemers in het integraal beheren van de core business.

Niet alleen maken wij zeer vooruitstrevende software, we zijn ook goed in samenwerken. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing. En we gaan samenwerkingen aan met andere partijen om zodoende met een gecombineerde oplossing uw onderneming sterker te maken.

Tijdens de Fitfair informeren wij u graag in de mogelijkheden voor uw organisatie. Software is 1 van de fundamenten van uw onderneming. De uitgebreide (instelbare) mogelijkheden van Sportivity zorgen ervoor dat het programma geschikt is voor een grote diversiteit aan ketens en clubs.

Ontdek de voordelen van digitaal inschrijven, toegangscontrole via de app, de uitgebreide management rapportages en onze andere mogelijkheden voor uw organisatie. Wij maken graag kennis met u.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2024 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2024 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.