Biography

Al meer dan 30 jaar ontwikkelen wij clubmanagement software voor de leisure branche. Onze software wordt ontwikkeld in eigen beheer, biedt zeer veel mogelijkheden en maakt gebruik van de nieuwste beschikbare technieken.

Wij ontwikkelen software voor professionele ondernemers. Om succesvol te zijn, moeten alle stappen binnen de ledenadministratie naadloos op elkaar aansluiten. U wilt snel kunnen inspelen op veranderingen met een actueel inzicht op de bedrijfsvoering. Wij faciliteren ondernemers in het integraal beheren van de core business.

Niet alleen maken wij zeer vooruitstrevende software, we zijn ook goed in samenwerken. Wij gaan bijvoorbeeld in samenwerking met u op zoek naar de beste oplossing. Maar we werken ook graag samen met andere partijen om zodoende uw onderneming sterker te maken.

Tijdens de Fitfair zullen we een nieuwe unieke samenwerking aan u introduceren. Wij verheugen ons zeer op de presentatie van het nieuwe product dat deze samenwerking heeft voortgebracht en verwelkomen u graag.

Sportivity is hét pakket voor ambitieuze ondernemers in de leisure branche.

Software is 1 van de fundamenten van uw onderneming. De uitgebreide (instelbare) mogelijkheden van Sportivity zorgen ervoor dat het programma geschikt is voor een grote diversiteit aan ketens en clubs.

Ontdek tijdens de Fitfair de mogelijkheden voor uw organisatie, wij informeren u graag!