Biography

OVER ONS – BLACKROLL®

Alles in het leven vormt een cyclus. Om succesvol te kunnen sporten, moet je ook pauzes nemen. Om sterker te worden, moet je trainen en voldoende tijd nemen om te herstellen. Om overdag goed te kunnen presteren, heb je een goede nachtrust nodig.

Deze cycli vormen het leven. Ze worden vaak onderschat, maar zijn wel ontzettend belangrijk. Ons lichaam bestaat uit een overvloed aan cycli: slaap, lichaamsbeweging, voeding, bloedcirculatie, spierprestaties, concentratie – alles hangt met elkaar samen. Speciaal voor mensen zoals jij draagt ons bedrijf innovatieve oplossingen aan. We hebben onszelf ten doel gesteld om jou en alle mensen met onze producten en diensten te helpen deze cycli in een harmonieus evenwicht te brengen.

Destijds zijn wij begonnen met de bijna onbekende samenhang tussen bindweefselvezels, fasciën genaamd, en het prestatievermogen van de spieren. Daarom ontwikkelden we toen de eerste BLACKROLL®. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een klassieker en werd gevolgd door vele andere producten speciaal voor de fasciën.

Niet alleen voor (professionele) sporters, maar voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende balans in het dagelijkse leven of die pijnvrij wil kunnen bewegen.

Lees meer op: https://nl.blackroll.com/pages/over-ons-blackroll