FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

Easly KnowYour BodyFacts

Socials exposant

Over

Biography

Easly© is een jong en innovatief bedrijf in de preventieve gezondheidszorg. Wij lanceren een nieuw, digitaal platform waar intensieve sporters hun lichaam beter kunnen monitoren. Easly© biedt verschillende thuistesten die na een simpel vingerprikje inzicht geven in een aantal relevante biomarkers. De resultaten verschijnen overzichtelijk in een persoonlijk, online dashboard. Een team van artsen monitort de testuitslagen en voorziet klanten van medische interpretatie en persoonlijk advies.

 

Optimale sportprestaties

Meten is weten. Op basis van cijfers kunnen we steeds beter onze sportprestaties optimaliseren. Easly© biedt ambitieuze sporters gerichte informatie die kan helpen om tijdens trainingen en wedstrijden het onderste uit de kan te halen. Via het online portaal zijn verschillende thuistests te bestellen, zoals een bloedwaardentest die vertelt of het zuurstoftransport naar de spieren optimaal is. Andere testen meten bijvoorbeeld het ijzergehalte in het bloed of de schildklierfunctie, die essentieel is voor de energiehuishouding.

 

Iedereen gezonder

Behalve bijdragen aan het verbeteren van sportprestaties, zet Easly© ook een concrete stap in preventieve gezondheidszorg.

 

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2023 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2023 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.