FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

Train the Trainers

Socials exposant

Over

Biography

TRAIN THE TRAINERS B.V.

‘Wij leren onze cursisten dat de klant de ster is’

TTT gaat een stapje verder dan de meeste opleidingsorganisaties en brengt meer praktische inhoud. Uitgangspunt is altijd zeer compact en effectief aangeboden opleidingen of workshops. Dus veel mee naar huis nemen in weinig tijd. Of zoals TTT motto het zegt: “Wat in je cursusboek staat kun je thuis lezen en leren, wij leren het je door je het te laten ervaren.”

Dè specialist in groepsfitnessopleidingen

 

THE GLADIATOR WORKOUTS® is een concept van ‘ready-to-use’ trainingschema’s in een mooi en inspirerend jasje. Ingedeeld in een praktisch trainings systeem dat het geschikt maakt voor iedereen ongeacht geslacht, leeftijd of fitheid. GLADIATOR-instructors maken met hoogwaardige instructie-kwaliteiten en motivatieskills een waanzinnig succes van dit concept op clubs, verenigingen en outdoortrainingen. Resultaatgebaseerd en verslavend, voor de deelnemers en de instructors.

 

FLXCHR TRAINING

Motor Control van de spinale spieren en bekkengevoel staan aan de basis van een optimale core stabiliteit. De juiste basis voor alle beweging, power is nothing without control.  Veldon ontwikkelde samen met de TU Delft de Flexchair Romp Balans Trainer, een hoogwaardig feed back systeem. Al 15+ jaar succesvol in de fysio- en bekkentherapie maar sinds kort beschikbaar voor sport- en fitnesstrainers als trainingsconcept. De FLXCHR training brengt de samenwerking tussen brein, spieren en gewrichten op een dynamische wijze in beeld. Testbaar, trainbaar, reproduceerbaar, corrigeerbaar en bovenal inzichtelijk.

 

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.