Biography

VYTAL is een nieuw voedingsplatform wat gebruikers helpt met afvallen, aankomen en een gezonder eetpatroon. Coaches kunnen binnen enkele minuten een volledig persoonlijk voedingsschema opstellen vanuit de coachmodule in webomgeving, voor klanten weergegeven in een mooie en handige app.

Het voedingsschema wordt samengesteld uit 800+ recepten en daarbij kan je als coach o.a. rekening houden met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd. Calorieën tellen of zelf bedenken wat je moet eten, is voor je klant niet meer nodig.

Gebruikers kunnen daarnaast altijd 10 dagen vooruit plannen, maaltijden wijzigen of zelf samenstellen en eenvoudig boodschappen doen met het handige in-app boodschappenlijstje, of direct laten thuisbezorgen.

Verder is de coachmodule een complete begeleidingstool. Hierin is het eenvoudig om alle informatie omtrent persoonsgegevens, doelstellingen, voedingsvoorkeuren en voortgang in te voeren, in te zien en te wijzigen. Ook wordt er overzichtelijk getoond wat je klant gegeten heeft of nog gaat eten en kunnen hier wijzigingen in aangebracht worden. VYTAL bespaart coaches tijd en zorgt er tegelijkertijd voor dat coaches de beste voedingsbegeleiding ooit kunnen bieden aan hun klanten!