FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Lorenzo Haarlo

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Sinds 2011 ben ik werkzaam als Personal Trainer en sinds 2017 mede- eigenaar van Elite Performance in Tilburg. Bij Bell Coaching is het mijn missie om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen met hun fitness doelstellingen.

Of dat nu gaat om wedstrijden doen of een fitte leefstijl ontwikkelen. Wetenschap is de basis, maar ik vergeet zeker niet dat ik met mensen te maken heb. Dus waar nodig neem ik ook mijn praktijk- en persoonlijke ervaringen mee om iedereen zo optimaal mogelijk te coachen. Vanuit een jarenlange vechtsport achtergrond ben ik met krachttraining begonnen. En in grote tegenstelling tot vechtsport, lag krachttraining mij totaal niet.

Ik was skinny & weak as hell. Maar ik hou van uitdaging, dus ik stopte met vechtsport en wilde vooral sterker, maar ook gespierder worden. Het was mijn prioriteit om zoveel mogelijk te leren. Ook kamp ik al mijn hele leven met talloze gezondheidskwaaltjes, waardoor het bezig zijn met voeding en gezondheid extra belangrijk voor mij is. Dit alles heeft mij doen beseffen dat ik graag anderen wil helpen.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2023 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2023 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.