FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

BenFit

Socials exposant

Over

Biography

BENFIT

Met het unieke lifestyleprogramma van BenFit boeken jouw leden sneller resultaat. Het programma is specifiek ontworpen om retentie tegen te gaan en om ervoor te zorgen dat je meer omzet draait. BenFit bespaart je dan ook tijd en is tevens een verdienmodel.

Door de eenvoud van het programma en de kant-en-klare menutypes kun je op een efficiënte manier je deelnemers begeleiden. Ook staat er een workoutbuilder klaar, waarmee je gepersonaliseerde trainingsschema’s kunt maken.

De menu’s volgen de richtlijnen van Gezonde Voeding. Je hebt de keuze uit verschillende menutypes (zoals eiwitrijk, glutenvrij, basic en plantaardige varianten) en ze zijn perfect af te stemmen op individuele wensen en behoeften. Zelfs je deelnemer kan producten of gehele recepten wisselen!

Om jouw leven makkelijker te maken bieden we ook marketingondersteuning aan, zoals kant-en-klare campagnes en social media posts. Zo heb je alles in de hand om het programma tot een succes te brengen. Een vooropleiding is niet noodzakelijk omdat het programma de kennis heeft waardoor er altijd een verantwoord menu wordt klaargezet. Ook kun je terugvallen op het team van diëtisten.

Samen met BenFit je inkomsten verhogen en nog meer waarde creëren voor je bedrijf? Maak nu kennis en gun je deelnemers én jezelf het succes wat je verdient!

 

 

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2024 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2024 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.