FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

Body Support

Socials exposant

Over

Biography

BODY SUPPORT

Met het voedingsprogramma van Body Support begeleid je jouw leden op een makkelijke manier met het geven van voedingsadvies. Zo kun jij je bezighouden met de belangrijkste taak, namelijk het coachen van je deelnemer.

Body Support bespaart je tijd en is een verdienmodel. Met een efficiënte voedingsbegeleiding behalen jouw deelnemers eerder succes waarvoor jij als coach beloond wordt, ook financieel. Door de eenvoud van het programma en de kant-en-klare menutypes kun je op een efficiënte manier deelnemers begeleiden op het gebied van afvallen, in balans blijven en in vorm komen.

Normaal en gezond eten staat centraal bij ons voedingsprogramma en het hele gezin kan mee-eten. Doordat je de keuze hebt uit verschillende menutypes (zoals eiwitrijk, schrijf van vijf, suikerbewust en vegan) zijn de menu’s perfect af te stemmen op individuele wensen en behoeften. Mensen houden het op de langere termijn vol, boeken resultaat en jij hebt meer succes met je onderneming. Je kunt mensen echt verder helpen!

Je krijg ook marketingondersteuning. Zo heb alles in de hand om jouw deelnemers individueel en/of in groepsverband te kunnen begeleiden. Voedingskennis is niet noodzakelijk omdat het programma de kennis heeft waardoor altijd verantwoorde voeding wordt geadviseerd. En mocht je toch vragen hebben, dan staat het team van diëtisten voor je klaar om je te ondersteunen via de helpdesk.

Samen met Body Support je inkomsten verhogen en nog meer waarde creëren voor je bedrijf. Gun je deelnemers het succes en zet jezelf als succesvol ondernemer op de kaart!

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2024 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2024 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.