Biography

De lifestyle programma’s van Body Support en BenFit zorgen ervoor dat jouw leden op een makkelijke en tijdbesparende manier worden begeleid op het geven van voedingsadvies. Onze lifestyle programma’s zorgen ervoor dat jij als coach een belangrijke rol hebt in het geven van dit advies. Normaal en gezond eten staat hier centraal waarbij het gezin gewoon mee kan eten. Door verschillende menutypes is het makkelijk te personaliseren en aan te passen waardoor het op de lange termijn goed vol te houden is en deelnemers niet terugvallen.

Body Support bezorgt gebruiksgemak en tijdbesparing. Door de eenvoud van het programma en de kant-en-klare menutypes kun je op een efficiënte manier deelnemers begeleiden op het gebied van afvallen, in balans blijven, in vorm raken en meer spiermassa krijgen.

De uitgebreide menutypes zorgen ervoor dat je veel verschillende deelnemers kunt begeleiden. Voedingskennis is niet per se noodzakelijk omdat het programma de kennis heeft waardoor altijd verantwoorde voeding wordt geadviseerd en jij dus meer tijd over hebt op het gebied van coaching.