FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

BODYGEE

Socials exposant

Over

Biography

"Feel great about your fitness goals by improving the way you track your progress"

ONZE MISSIE
We inspireren levensstijltransformatie door lichaamsinzichten en unieke visuele empowerment in een boeiende, persoonlijke en gedigitaliseerde ervaring.

OVER BODYGEE
Bodygee, opgericht in Zwitserland in 2015, bedacht een betere en betrouwbare oplossing voor lichaamsmetingen. Deze Bodygee 3D body scanner maakt meten met meetlinten, voor- en na foto’s, weegschalen en huidplooidikte meters overbodig. Zelfs de huidige BIA (Bio-elektrische Impedantie Analysetechnologie) apparatuur wordt overtroffen in betrouwbare meetresultaten.
Deze betere oplossing maakt metingen inzichtelijk en visueel duidelijk met de eigen persoonlijke 3D avatar welke de resultaten van de klant inzichtelijk maakt.
Het bedrijf achter Bodygee Benelux, All Sports Solutions/Rudy Pluijlaar, is intensief betrokken geweest bij het ontwikkelen van de techniek achter de 3D body scan tussen 2013 en 2015 voornamelijk om met deze techniek een product te ontwikkelen voor de fitness en health branche, daar deze complexe software aanvankelijk voor de (online)kleding industrie ontwikkeld was.
Met de sprong die cloud computing heeft gemaakt is het nu mogelijk om de complexe berekeningen en grote hoeveelheid aan data die gepaard gaan met een bodyscan snel en betaalbaar te maken.
De eenvoud waarmee een totale bodyscan in 90 seconden gemaakt wordt laat niets zien van deze complexe techniek. Bodygee staat voor gebruiksgemak en duidelijke en eenvoudige weergave van de resultaten.

BODYGEE BENELUX
All Sports Solutions is de officiële distributeur voor de Benelux van de Bodygee 3D Body scanner.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de fitness- en wellness branche is er een enorm potentieel aan kennis en ervaring aanwezig bij All Sports Solutions. Juist die ervaring en kennis kan van enorm belang zijn voor jou en je fitnessclub of bedrijf.

Technologie bruikbaar inzetten voor een grotere klantbeleving, hogere retentie en bijdragen aan het resultaat van je bedrijf is de belangrijkste pijler van Bodygee Benelux.

 

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2024 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2024 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.