FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

SYMBIONT

Socials exposant

Over

Biography

SYMBIONT – 's werelds eerste "Smart Body Concept"

 

schwa-medico is al meer dan 45 jaar op de markt en wij kennen het vakgebied van digitale gezondheid als geen ander. Met onze merken en producten willen we een revolutie teweegbrengen en het grote doel nastreven om elke persoon optimaal te ondersteunen in zijn of haar zoektocht naar een betere kwaliteit van leven en prestaties - en zo een nieuwe dimensie van promotie, ondersteuning, begeleiding en resultaten te creëren. Voor een duurzaam gelukkig leven. Dit is wat we willen bereiken met de SYMBIONT.

 

Gezondheid, training en IT zijn gebieden die steeds vaker hand in hand moeten werken om meetbaar succes te behalen. Een valide, betrouwbaar medisch hulpmiddel was onze visie om deze symbiose integreerbaar te maken voor elke behandeling en trainingsbehoefte. We creëerden 's werelds eerste Smart Body Concept – de SYMBIONT.

 

 

SYMBIONT – de Digitale Gezondheidsrevolutie

 

De SYMBIONT is uw digitale gezondheidspartner in alle disciplines voor maximale flexibiliteit en efficiëntie.

 

Digitale gezondheid omvat de digitale en genetische revolutie in de gezondheidszorg en de individuele gezondheid. Het interdisciplinaire gebied, dat voornamelijk gezondheidszorg, IT en communicatietechnologie omvat, omvat gezondheidszorg, gezondheidstechnologieën en geneeskunde. Voorwaarde hiervoor is geschikte hardware, software en netwerken. Het doel is om een holistisch gezondheidsmanagementsysteem te creëren met de nieuwe technologische mogelijkheden.

 

Naast artsen en ziekenhuizen zijn ook de systemen "Digital Health" en "Smart Health" verantwoordelijk voor het bepalen van de gezondheidsgegevens van particulieren. Deze kunnen zowel voor de gezondheidszorg als voor atletische prestatieverbetering worden gebruikt. SYMBIONT biedt veel van dit met het EMS-apparaat, inclusief EMS-pak en app.

 

Geoptimaliseerde prestaties door de SYMBIONT

 

Tegelijkertijd gebruikt het SYMBIONT Smart Body Device als EMS-apparaat elektrische impulsen om specifieke lichaamsdelen te activeren en zo intensievere spierwerking te bereiken. Tijdens de SYMBIONT EMS-training worden elektrische impulsen van het SYMBIONT Smart Body Device naar de spiergroepen gestuurd via de elektroden in het SYMBIONT Tec Suit.

 

Met optimale nauwkeurigheid en maximale betrouwbaarheid meet het SYMBIONT Smart Body Device tijdens elke trainingssessie een verscheidenheid aan individuele gegevens via de biosensoren van het SYMBIONT Tec Suit. Door deze informatie kan regelmatige gezondheids- en spiertraining worden aangepast aan specifieke behoeften van het lichaam en persoonlijke doelen. Zo ondersteund het SYMBIONT Smart Body Device, als nieuw EMS apparaat met spierstimulatie en fitnesstracking, om sneller resultaten te bereiken.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2023 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2023 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.